04 jul, 2020, 17:22

Nieuws:

Oude berichtaantallen en Rode P worden weer toegevoegd aan het profiel


avatar_Jan

Koning Keizer...

Gestart door Jan, 29 jun, 2020, 15:59

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Jan

Admiraal!
K1II2697 - 1500.jpg
K-1II met D-FA 100 MACRO, 1/320 - f/8 - ISO400

Eigenlijk is Admiraalvlinder een veel mooiere naam dan Atalanta. En het zijn ook wel strijdlustige beestjes; ze gaan zitten op een strategische plek en jagen alles wat voorbij komt vliegen weg. Ze hebben het er maar druk mee. Soms is het balen omdat ze ook geen respect hebben voor de wat zeldzamere soorten. Die zitten dan net en vlak voordat je ze scherp hebt worden ze weggejaagd. Door de Admiraal...

Groet,
Jan


lidy


Dat is zeker een mooi beestje én een mooie foto! Beschrijving erbij is geweldig! :) Welke zeldzamer soort heeft de Admiraal verjaagd voordat je kon afdrukken?

Pentax4ever

Prachtige vlinder. Zijn houding is erg bazig inderdaad.

tonysettanta

Prachtig plaatje jan🤗

Jan

Citaat van: lidy op 29 jun, 2020, 16:06 Dat is zeker een mooi beestje én een mooie foto! Beschrijving erbij is geweldig! :) Welke zeldzamer soort heeft de Admiraal verjaagd voordat je kon afdrukken?
Dankjewel Lidy. De Admiraalvlinder vliegt bijna altijd wel door de tuin (allerlei witjes ook). Maar ik heb soms ook soorten als argusvlinder, icarusblauwtje, landkaartje, bruin blauwtje, kleine vuurvlinder, koninginnepage, gehakkelde aurelia en div. zandoogjes in de tuin.

Bedankt ook Pentax4ever en Tonny.

Groet,
Jan